Direktlänk till inlägg 17 oktober 2007
Ingredienser till 1 port.
2 dl kokt fullkornspasta (1 dl okokt) - 2,5 p
½ dl Milda Mat Extra 4% - 0,5 p
(eller 3 msk av matlagningsgrädde max 7%)
2 msk riven ost, max 10% - 0,5 p
1 liten burk champinjoner eller färska - 0 p
1 liten lök - 0 p
svartpeppar - 0 p
Gör så här:
Mät upp och koka pastan enligt anvisningarna. Hacka lök och ev champinjonerna efter vad du föredrar. Fräs med lite margarin. När pastan har två minuter kvar, tillsätt Milda Mat samt ost och svartpeppar efter smak och rör om. Färdig!! Bara att servera pastan med såsen över. Mums tyckte jag.
Points: 3,5
Jag har nu tagit det stora steget att skaffa mig en domän, av den enkla orsak att jag vill kunna ha lås på foto på dottern och i viss mån en del inlägg. Men inget ont att säga om Blogga Gratis där jag trivst superbra under denna tid jag varit här.....
Nu har vi firat min Mamma som nu är 60 år fyllda. Vi åkte till resaturang T-bone där ingen av oss tidigare ätit. Det är en ganska poppis reastaurang och väldigt mysig. P och Mamma åt tre-rätters menyn bestående av Vitlöksbröd till förrätt, Ryggbiff...
Mamma fyller 60 år idag !! Massa med grattis från oss. Såklart ringde vi och gratulerade i morse med sjönsång från mig och A. Mamma blev jätteglad. Vi ska ut och äta på restaurang och har köpt en present vi tror hon kommer gilla, men såklart får ho...
Varför ska jag få veta saker omvägar. Jag blir så ledsen, besviken och förbannad. Det handlar inte om "det man inte vet har man inte ont av" utan om saker jag skulle fått veta förr eller senare i alla fall. Då vill jag veta det förr på ett ärligt s...
Då ska jag strax iväg och arbetsträna, sista dagen för denna veckan, en lagom introduktion. Jag är trött efter gårdagen och har massor att göra idag också så tid att uppdatera eller att springa runt hos mina vänner vilket ni säkert är vana vid finn...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | 31 | |||||||
|