Alla inlägg den 13 september 2007

Av Loppan - 13 september 2007 10:03


Idag var det klassiskt höstväder med klarblå himmel. Jag önskar vi vore lite kryare här så vi kunde gått en promenad. Både jag och A längtar efter att få komma ut.


Det var tecknat på schemat idag igen. Tur i alla fall att A kommit ur den fasen när hon skulle se samma film, om och om igen. Nu har vi i alla fall lite variation.


Idag har vi dessutom möblerat om på hennes rum och en massa saker har försvunnit [jag har kastat det]. A vill behålla allt oavsett om det är skräp eller inte men det finns helt enkelt inte utrymme längre. Vi har flera stora lådor fulla av arkiverade leksaker. Det är mer att fixa imorgon men dom stora möblerna är på plats.

Idag fick jag förresten en avisering på min nya soffa.. Wiiie !! Dom kunde komma med den som imorgon men nu har jag kört igång med A rum och vill ha det avklarat innan nästa projekt. Dessutom har A bokat in att Mormor (min mamma) ska sova här mellan fredag och lördag och nuvarande soffan är en bäddsoffa. Nu kommer jag istället få gott om tid att bli av med gamla soffan på söndag och möjlighet att sätta nya på plats på måndag. *LÄNGTAR* ...




Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards